DoekieNieuws: September 2014


Schrijf je in voor de nieuwsbrief of lees hem nu online.

Met de volgende onderwerpen:

• Welkom
• the Big Draw Event
• Wat komt eraan?
• Update van de site
• Een greep uit de collectie DoekieKaarten
• Nieuwe schilderijen


Nieuwsbrief niet goed leesbaar? Bekijk dan de online versie.

  Nieuwsbrief: september 2014 afmelden  
 
Hoi allemaal,

Het was nu wel héél lang geleden, dat er iets van DoekieNieuws voorbijkwam!
Misschien dacht je zelfs wel, is ze nog wel bezig? Tja, dus wel met schilderijen en veel tekenwerk, alleen niet met een nieuwsbrief ;-).
Dus ga er maar even voor zitten, want DoekieKunst is nog steeds volop in beweging...

Groetjes,
Miranda Vries

DoekieKunst bij het The Big Draw Event

Aanstaande zaterdag 27 september is het zover, ik doe mee - met nog 9 andere Eindhovense kunstenaars - aan de openingsceremonie van het 7-daagse festival "The Big Draw Event" in Eindhoven.

Bij de Bijenkorf worden 10 mega-ballonnen opgeblazen van 3 meter doorsnede met de bedoeling om ze te betekenen. Iedere kunstenaar zijn eigen ballon, dus superveel ruimte voor heel veel DoekieKunst poppetjes & dieren!

Het hele event is bedoeld voor het goede doel: Jeugdcultuurfonds Eindhoven. Een hele week in het kader van tekenen en betekenen en dat door heel Eindhoven.
Nieuwsgierig, kijk eens op www.thebigdraweindhoven.nl of kom gewoon kijken op zaterdag 27 september in hartje Eindhoven tussen 11 en 16:30 uur. Wie weet, tot dan!


Wat komt eraan?

• Natuurlijk is er weer een nieuwe KerstKaart in de maak. Wordt het dit jaar sneeuw, een kerstboom of gewoon heel veel pakjes? Nog even geduld, ik laat het jullie in oktober weten.

• En verder, veel mensen weten het al, een echt kinderboek is in de maak! Volgende keer een heuse preview van wat eraan gaat komen. Spannend...  Update van de site

De schilderijen zijn weer aangevuld met alle lieve, schattige, stoere en geheel nieuwe schilderijen van het afgelopen jaar. Veel zomerse plaatjes, boerderijdieren en zelfs een raket vliegt voorbij. Alles is te vinden in de galerij bij de verschillende categorieën.

Zoals altijd was alles weer in opdracht en speciaal voor deze kindjes gemaakt.
Ben je nu ook op zoek naar zo'n persoonlijk kado, laat het me weten. Vrolijke, unieke schilderijtjes kunnen al gemaakt worden vanaf 20x20 cm voor Euro 20,-.
Een greep uit de collectie DoekieKaarten:
Nieuwe schilderijen:


<- ga terug

info: www.doekiekunst.nl | miranda@doekiekunst.nl