Ben je op zoek naar iets anders of juist helemaal afgestemd op jullie nieuwe kamertje, kom dan eens bij mij kijken wat er mogelijk is. Hier kun je terecht voor de liefste, schattigste en meest unieke geboortekaartjes voor pasgeboren baby’s.

Dieren in de jungle, echte baby’s met de broertjes & zusjes erbij, lievelingsknuffels of op een unieke locatie – denk bv aan een echte lentesfeer, maar hoe stoer kan de winter zijn of juist een vrolijk strand in de zomer in het zonnetje.

Voeg daar dan puppies, kittens of mini-muisjes aan toe en het schattigste kaartje is geboren. Alleen de baby hoeft dan nog maar te komen ;).


Wat is er allemaal mogelijk? Nou, eigenlijk alles…

Het makkelijkste is om samen te kletsen over de wensen (broers & zussen, diertjes, kleuren, formaat etc). Ik zal daarna een digitaal ontwerp maken, waarbij je ook echt kunt zien hoe de kaart zal worden.

Is het kindje dan eenmaal geboren, laat me dan de naam & de geboortedatum weten en wat er nog meer op het kaartje moet komen (tijd, gewicht) en ik zorg voor een snelle afwikkeling en opdracht naar de drukker.

De kaartjes kunnen besteld worden met of zonder bijpassende enveloppen en in elk gewenst aantal. De enveloppen kunnen ook al van te voren geleverd worden, zodat ze bv al geschreven kunnen worden.

Wil je meer informatie, stuur dan een mailtje naar miranda@doekiekunst.nl