Prentenverhalenbundel 2024 
Pak NU je kans en doe mee met de eerste try-out van dit unieke project!
Onderstaande info kan dus nog iets wijzigen en (bijna ) alles staat open voor overleg, 
maar… het resultaat blijft altijd hetzelfde:
JOUW verhaal in een ECHT BOEK ;).
Waarom dit project?
Uit onze ervaring blijkt, dat er bij het op de markt brengen van een eigen boek veel meer komt kijken dan je denkt en het financieel dan ook echt een uitdaging kan zijn.
Wij bieden jou daarom de mogelijkheid om jouw verhaal – samen met die van een aantal andere schrijvers – te bundelen in één verhalenbundel en zo noodzakelijke informatie & kosten te delen en het uitbrengen van een boek meer toegankelijk (lees: betaalbaar ) te maken.

Wat houdt het project in?
Wij zoeken 5 (max 6) schrijvers, die een (kort) kinderverhaal willen publiceren. Deze verhalen worden (door mij) voorzien van illustraties, Perry verzorgt de vormgeving en alles samen wordt daarna door ons gebundeld in één prachtig boek.
Uniek en erg handig voor jou als schrijver:
Tijdens het hele proces van een los verhaal tot een fysiek boek in handen, word je door mij aan de hand meegenomen. Alle stappen worden aangekaart, besproken en in overleg geregeld tot aan de publicatie van de verhalenbundel.
Je hebt dus de hele tijd te maken met één contactpersoon – ikzelf – tijdens het gehele project (i.p.v. met o.a. een illustrator, vormgever, drukker en uitgever).
Wat is de investering en hoe kan deze terugverdiend worden?
Jouw investering in het project bedraagt € 2.000 ex 9% btw (€ 2.180 incl btw). Je ontvangt hiervoor 100 eigen verhalenbundels, die je persoonlijk kunt verkopen. Met een richtverkoopprijs van +/- €25 is het dus mogelijk om de complete investering terug te verdienen.
Wat krijg je voor deze investering?
Voor de overzichtelijkheid zal ik dit puntsgewijs op een rijtje zetten en voor alle stappen geldt, dat je door mij overal in begeleid wordt. Dus… geen zorgen, alleen maar genieten van het proces ;).
 
Vooraf
* Live kennismaking met de andere schrijvers en met mij
 
Produceren van de verhalenbundel
* Illustraties bij elk verhaal
Aantal en soort illustraties in overleg én passend bij elkaar en in de bundel.
Denk bijv. aan 3 grote paginavullende illustraties per verhaal (titelpagina en nog 2 extra) en verder aanvullende kleine illustraties waar nodig of gewenst.
* Vormgeving van elk los verhaal en het drukklaar maken van de verhalenbundel. In overleg en mooi passend bij elkaar, zodat het een mooi samenhangend geheel wordt.
* 100 gedrukte exemplaren van de verhalenbundel, die je zelf kunt verkopen tegen de vastgestelde boekenprijs.
 
Na het produceren
* Feestelijke lancering
* 100 extra boeken komen te liggen bij het Centraal Boekhuis.
Deze boeken kunnen via alle online boekwinkels gekocht worden (Bol of Bruna bv). De extra inkomsten via dit kanaal zullen verdeeld worden.
* Één boek naar de Biblion
Één exemplaar van het boek wordt aangeboden aan de Biblion voor een recensie.
Is deze positief, is aankoop door alle hoofdbibliotheken mogelijk.
Meer info?
Nieuwsgierig geworden?
Wil je nog veel meer weten over mogelijke thema’s, doelgroepen, deadlines en wát er dan allemaal bij komt kijken om jouw verhaal in een echt boek te krijgen? Aarzel dan niet en stap snel in mijn unieke boekenwereld !